• KENYATAAN QARADHAWI

    "Wahai saudaraku, Allah adalah Tuhan sekelian alam seluruhnya, Tuhan orang Islam dan Tuhan orang Kristian. Surah terakhir di dalam Al-Quran ada menyebut : ((Katakanlah! (wahai Muhammad) Aku berlindung dengan Tuhan sekelian manusia, Yang Menguasai sekelian manusia!))..bukan Tuhan orang Islam sahaja atau Tuhan Arab sahaja, atau Menguasai Arab sahaja ….) Kemudian beliau(Al-Qardhawi) bertanya: Oleh itu kenapakah perkara ini menimbulkan kemarahan wahai orang-orang (Islam) Malaysia? - Kata Qaradhawi di masjid Umar bin Al-Khattab, Doha pada 22 Jan 2010 - Kenyataan Qaradhawi
  • Advertisements

Tok Guru MB

Tok Guru Mb

Advertisements

Satu Respons

  1. Minta kerajaan negeri naikkan taraf jalanraya UTAMA di sekitar bandar kerana keadaan sekarang menampakkan kerumitan untuk pelancong asing mahupun dalam negeri untuk pergi ke sesuatu tempat.
    Contohnya:- Jalan Dato Perdana,Jalan Dato Pati,Jalan Pintu Pong yang agak sibuk dan sesak tidak mengira masa.Yang menghairankan kenapa suatu ketika dahulu jalan-jalan UTAMA di Bandar Kota Bharu sungguh indah dan aman(seperti Jalan Tok hakim) yang mana sangat terkenal dan maju telah menjadi begitu buruk sama sekali apabila tindakan menutup jalan tersebut diambil.
    Saya berharap kerajaan negeri dapat merangka satu PLAN Jalan dan PAPAN TANDA yang bersusuaian untuk memajukan negeri kita dan seterusnya mengekalkan Pentadbiran Kerajaan PAS di negeri KELANTAN.
    Sekian Terima Kasih.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: